tiistai 13. huhtikuuta 2010

Pelirohkeus luo onnistumisia !

Tehdessäni yhteenvetoa jääkiekkokauden viimeisistä tapahtumista (Tikkurila & Espoo turnaukset) muistuu mieleeni ajat jolloin pelasin itse viimeisiä vuosiani ammattijääkiekkoa. Muistan kuinka ennen pelejä valmistauduin otteluihin muistelemalla ja asettumalla asemaan jolloin jääkiekko taipaleeni oli vasta alussa. Uppoutumalla niihin samoihin tunteisiin ja mielikuviin joita vuosien varrella olin saanut harjoituksista, pihapeleistä ja turnauksista. Tavoitteenani oli saada peliin se sama fiilis, intohimo, luovuus, tunteenpalo ja ennenkaikkea rakkaus lajiin joka minulla oli silloin kun jääkiekko oli aidoimmillaan eli ajassa, jossa meidän pojat ovat juuri nyt! 

Pitkälti myös näiden em. asioiden ja arvojen ympärille rakentuu myös HPK -02 valmennustiimin valmennusfilosofia nyt ja tulevaisuudessa! 

Kauden viimeisissä turnauksissa olikin isona teemana kliseinen jääkiekko termi "PELIROHKEUS"! Tavoitteenamme on kannustaa ja opettaa poikia uskomaan itseensä sekä omiin taitoihinsa. HPK -02 joukkueessa jokaisella yksilöllä on oikeus olla oma itsensä sekä lupa pelata luovaa ja mielikuvituksellista jääkiekkoa. Tavoitteena ei ole kahlita poikia tiettyyn muottiin tekemään asioita tietyn systeemin mukaan vaan päinvastoin haluamme rohkaista poikia yrittämään, oivaltamaan ja käyttämään omia vahvuuksiaan jäällä! ON SUURI ERO YRITTÄÄ ONNISTUMISTA KUIN VÄLTTÄÄ VIRHETTÄ! 

Virheet ja epäonnistumiset kuuluvat jääkiekkoon ja elämään ylipäänsä, joten virheitä saa ja kuuluu tehdä. Niihin takertuminen ja negatiivisuus ei kuulu HPK-02 joukkueen arvomaailmaan. Positiivisessa, rehellisessä ja avoimessa ilmapiirissä pojat saavat nauttia ja toteuttaa itseään. Hyvillä mielin voinkin todeta poikien omaksuneen isoja ja tärkeitä asioita ja joukkueemme olevan hyvällä tiellä kohti jääkiekkoilun saloja.. 

HPK -02 ja nuoremmat joukkueen vastuuvalmentaja
Max Kenig

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti