keskiviikko 21. joulukuuta 2011

HPK juniorijääkiekon joulutervehdys

Hyvä menestyksen mahdollistaja!

Takana on jälleen upea kiekkovuosi. Tärkeimpänä kruununa meille kaikille jäi mieleen tietysti Leijonien keväinen maailmanmestaruus. Myös hämeenlinnalaisina kiekkoihmisinä olemme saaneet nauttia sykähdyttävistä hetkistä ja kovasta taistelusta, jota vain aito rakkaus lajiin voi tuottaa.

Vuoden 2011 viimeinen ja samalla vuoden 2012 ensimmäinen huippuhetki koetaan Kanadassa, jossa seuramme kasvatti Otto Paajanen taistelee nuoressa leijonalaumassa mitaleista alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuskisoissa. Tammikuun puolivälissä seurastamme lähtevät Innsbruckiin Markus Haapanen, Joni Tuulola, Matias Haaranen ja Juuso Kannel edustamaan Suomea Nuorten Olympialaisissa. Suomelta on edustus kisoissa myös alppihiihdossa, ampumahiihdossa, freestylehiihdossa, lumilautailu, maastohiihto, mäkihypyssä, pikaluistelussa, taitoluistelussa sekä yhdistetyssä.

Haluamme kiittää kaikkia teitä, jotka mahdollistatte toimintamme niinkin laadukkaana, kuin pystymme sitä toteuttamaan. Me toimiston kolme työntekijää emme keskenämme saa aikaiseksi mitään, mutta yhdessä kaikkien vanhempien, isovanhempien, talkoolaisten, valmentajien, joukkueen toimihenkilöiden, Suomen Jääkiekkoliiton, SLU:n ja HLU:n, Nuoren Suomen, tukijoiden, sponsorien ja yhteistyökumppanien, Hämeenlinnan Jäähalli Oy:n ja Liikuntahallit Oy:n henkilöstön, HPK-Edustusjääkiekon ja HPK-Naisten, muiden alueen urheiluseurojen, paikallisen lehdistön, Hämeenlinnan kaupungin sekä kaikkein tärkeimpänä toiminnassamme mukana kiekkoilevien lasten ja nuorten, suurella sydämellä tehtyä panosta!

Toivotamme teille kaikille oikein lämmintä joulua sekä menestyksekästä vuotta 2012!

Jouluisin terveisin,
Tommi, Timo & Max
HPK-Juniorijääkiekko ry.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti