tiistai 7. elokuuta 2012

HPK E02 talkootiimit

Moi,

alkavalla kaudella jatketaan harjoitus- ja sarjapeleissä sekä kotiturnauksessa/-sissa viime kaudella käyttöön otettua tiimijärjestelyä. Tiimijako löytyy täältä.

Tiimien vetäjät ovat:
 - turnaustoimisto Sanna (sanna.laaksonen@aina.net)
 - toimitsijat Mikko (mikko.jalava@hameenlinna.fi)
 - arpajaiset Anne (annekastell@hotmail.com)
 - kioski/grilli Kirsi (kirsi.ahola@vaatepro.com) ja Marika (marika.virtanen73@gmail.com)
 - ensiapu Timo (timo.sankala@pelastuslaitos.fi)
 - siivous Kati (kati.laakso@armas.fi)

Tiimien vetäjät valmistelevat vuoroluettelot ja ohjaavat esimerkiksi kotiturnauksen osalta tiimiensä valmistelua.

MUISTUTUS: jokainen on velvollinen hankkimaan itselleen sijaisen mikäli määritetty vuoroa ei ole sellaisenaan mahdollista toteuttaa. Mikäli teillä on toiveita tai ehdottomia rajoitteita esimerkiksi kotiturnaukseen liittyen niin niistä kannattaa olla yhteydessä tiimivetäjään/-iin jo tässä vaiheessa.

Peluria kohti on jälleen määritetty 2 tehtävää siten, että painopiste on toimitsijatehtävissä (korostuu koko kauden aikana).

Kioski/grilli, arpajaiset ja siivous ovat käytännössä "aktiivisia" vain kotiturnauksessa/-sissa.

Kotiturnauksessa tiimien johtajille ei määritetä tehtäviä toisiin tiimeihin vaan he keskittyvät oman tehtävänsä pyörittämiseen. Muilla tulee pääsääntöisesti vähintään yksi vuoro kummassakin tiimissä.

MUISTUTUS: riippumatta tiimiluettelosta kaikkien tulee osallistua (väh 1 edustaja/peluri) 17.8.2012 toimitsijakoulutukseen, koska kauden aikana saattaa tulla "pikatilanteita", jolloin tehtävään tarvitaan "lähin paikalla olija",

Ari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti