maanantai 2. syyskuuta 2013

HPK E02 valmennuksen syysterveiset

Moi,

vakiovuorot alkavat rullata tästä viikosta alkaen ja juniorjääkiekko järjestää tavoitteellisille, eteenpäin haluaville pelaajille ylimääräisiä jäävuoroja.

1) Tiistaisin pyörii seuran valmennuspäälikkö Timo Lehkosen johdolla taitojäät, jotka ovat klo 15.00-15.50 Hakiossa. Taitojäille osallistuminen on vapaaehtoista ja suositeltavaa jokaiselle pelaajalle, mikäli vain aikaa ja intoa riittää koulun jälkeen.

2) Keskiviikkoisin klo 16.00-16.50 on Talent Future Stars jäät -02 ja -01 ikäryhmille, joihin osallistuvat kerrallaan valmennuksen nimeämät 10 kenttäpelaajaa ja 2 maalivahtia. Pelaajat nimetään jokaiselle viikolle erikseen ja koostuvat usein ikäluokan "kärkipelaajista". Talent jäitä vetää Junioripäälikkö Max Kenig. Syyskauden aloittavat Talent-ryhmät ovat liitteenä.

Ryhmiin tulee muutoksia pelaajien suoritusten mukaan - into, taitotaso, tavoitteellisuus, läsnäolo yms vaikuttavat päätöksiin. Muutoksista ilmoitetaan erikseen.

Molemmat jäät ovat hyvä mahdollisuus saada "ylimääräisiä" jäitä alle ja
kehittää henkilökohtaista taitotasoa.

Muistakaa ilmoittaa mahdolliset poissaolot harjoituksista heti kun asia on
tiedossa: hpk02.juniorit(at)gmail.com.

3) Oman joukkueemme maanantain jäävuoro tullaan jakamaan syyskuun aikana siten, että joka toinen viikko "ryhmä A" on jäällä ja "ryhmä B" huilaa. Kun taas seuraavana maanantaina "ryhmä B" on jäällä ja "ryhmä A" huilaa. Näin pystymme saamaan pelaajille enemmän toistoja ja keskittymään pienemmällä ryhmällä erilaisiin harjoitteisiin.

Maanantain harjoitteluun liittyvät A/B ryhmät ilmoitetaan myöhemmin tämän
kuun aikana.


Terveisin HPK E02 valmennus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti