perjantai 3. tammikuuta 2014

HPK E02 ajankohtaista

Moi,

Vuosi vaihtuu ja takana on jo monen monta harjoitusta ja peliä nykyisellä joukkueella. Osa erinomaisia ja toiset heikkoja - osa jotain siltä väliltä.

Lauantai 13.4.2013 on tarkka päivä, kun uusi vastuuvalmentaja ja osa hänen tiimistään näkivät ensi kertaa nykyisen joukkueensa. Kahdeksan kuukautta on jo kulunut ja paljon on ehtinyt tapahtua.

Isoin ja ehkä tärkein asia tälle kaudella on toimintasuunnitelmassakin asetetun tavoitteen pitäminen - säilyttää kaksi pelijoukkuetta AAA sarjassa läpi kauden. Samalla on ollut ilo huomata,  että kahdella AAA-joukkueella voi ja pystyy pärjäämään kovissa peleissä. Tämä takaa mahdollisimman laajalle pelaajaringille mahdollisuuden pelata kovatasoisinta AAA-sarjaa ja tätä kautta kokea kovia pelejä, mikä on tulevaisuuden kannalta ehdottoman tärkeää!

Odotukset aluesarjaan olivat kauden alussa melko korkealla, mutta esimerkiksi Ilveksen yksilötaito palautti nopeasti luulot takaisin maanpinnalle.

Nyt ja tulevaisuudessa - joka päivä - meidän tulee tehdä asiat huolellisemmin ja paremmin kun muut, jotta pieni, 34 pelaajan joukkue pystyy kamppailemaan tulevaisuudessa suuria seuroja ja harrastajamääriä vastaan. Esimerkkinä tästä ovat mm. Espoo, Tampere, Helsinki ja Turku, jotka valitsevat joukkueensa sadan-kahdensadan pelaajan määristä.

Toinen tavoite oli tottakai AA jatkosarjaan pääseminen, mutta kaksi-kolme todella heikkoa peliä pilasivat jatkosarjaan pääsyn ja tuloksena on A jatkosarja. Tasonsa puolesta joukkueen kuuluisi ilman muuta pelata AA jatkosarjaa, mutta tällaista urheilu on - välillä joutuu pettymään.

Kokonaisuutena syyskausi oli positiivinen ja toi paljon uskoa tulevaisuuteen. Moni pelaaja on urheilijana mennyt paljon eteenpäin - niin fyysiseltä kunnoltaan kuin lajitaidoiltaan sekä erityisesti henkiseltä kasvultaan. Viimeisimpänä osoituksena tästä ovat kotiturnauksen kaksi
pronssia ja KULTA.

Ikäluokan harjoituskulttuuri on hyvällä tasolla ja joukkueen ilmapiiri erittäin hyvä!

Tammikuussa on pelaajien väliarvioinnin eli ritarikorttien aika. E1 ikäluokassa pelaajat arvioivat ensin itsensä ja sen jälkeen valmennus arvioi pelaajan ja käy hänen kanssaan kahdenkeskisen palaverin. Tästä jaetaan lisätietoa tammikuun aikana.

HPK02 valmennustiimi ja muut toimihenkilöt haluavat kiittää pelaajia ja vanhempia koko syyskaudesta ja viimeisimpänä Puustelli -turnauksen hyvin onnistuneista järjestelyistä, joista tuli myös positiivista palautetta muilta joukkueilta.

Loppuun haluamme vielä muistuttaa, että vaikka jääkiekkoharjoitukset vievät paljon aikaa viikosta, yrittäkää saada pojat tekemään myös muutakin kuin harrastamaan jääkiekkoa.

Monipuolinen liikunta ja kaikki pelit auttavat jokaisessa lajissa!

20 Tuntia viikossa on hyvä määrä liikuntaa.

Hyvää Uutta Vuotta 2014!


HPK E02 valmennus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti