sunnuntai 3. elokuuta 2014

HPK D02 ajankohtaista

Kauden avausleiri on takana. Viikonlopun ohjelma oli rankka mutta varmasti myös antoisa. Olosuhteet leirille Forssassa olivat hienot niin sään kuin suorituspaikkojenkin suhteen. Kiitokset kaikille mukanaolleille ja erityisesti mahtavalle joukkueelle. Asenne harjoitteluun kuten myös käyttäytyminen niin kaukalossa, pukukopissa, urheilukentillä, uimarannalla kuin ruokailupaikallakin oli tosi hienoa seurattavaa. Oransseja HPK 02 paitoja kannettiin kunnialla ja samalla rakennettiin positiivista HPK-kuvaa HYVÄLLÄ HENGELLÄ. Tästä on hyvä jatkaa !

Valmennusvatuu

Viikonlopun aikana joukkueen valmennusvastuu siirtyi Ville Kautsi Kautiaisen harteille. Toivotetaan Kautsi tervetulleeksi uuteen rooliin ja toivotetaan kaikkea hyvää tehtävässä.

Tommo puolestaan aloittaa parin viikon kuluttua pakertamisen oppikirjojen parissa. Toivotetaan myös Tommolle kaikkea hyvää opiskeluun ! Kokonaan Tommo ei meitä jätä vaikka opiskelu sekä oman tulevaisuuden rakentaminen onkin tässä vaiheessa tärkeintä. Toivotaan, että häntä nähdään myös tulevaisuudessa pikku ritarien jäillä mahdollisimman usein. Kiitos kuitenkin jo tässä vaiheessa hienosti hoidetusta vastuuvalmentajan roolista. Eteenpäin on menty ja paljon !

Valmennuksen yhteystiedot löytyvät blogin yhteystiedot osiosta.

Poissaolot

Kaikki harjoituksista, peleistä ym. joukkueen toiminnasta poissaolot tulee ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen hpk02.juniorit(at)gmail.com , ei tekstiviesteillä ym.. Näin poissaolot ovat aina koko valmennuksen tiedossa ja toiminta pystytään suunnittelemaan ja läpiviemään tehokkaasti.

Sunnuntai 10.8. harjoitukset

Sunnuntai 10.8. Hakio oheiset klo11.00, jää 12.30 - 13.50 + loppuoheinen

Juha

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti