lauantai 16. lokakuuta 2010

Helppo tapa tukea HPK-Junioreja

CasCard on helppo ja hauska tapa löytää parhaat tarjoukset läheltäsi. Kerrot vain mikä sinua kiinnostaa, ja sinulle hankitaan erikoistarjoukset tuotemerkeiltä ja palvelun tarjoajilta jotka ovat mieleesi. Lisäksi ansaitset joka klikistä rahaa CasCard-tilillesi tai valitsemallesi hyväntekeväisyyskohteelle.

Tässä kisassa kaikki voittavat, epäselvää on vain se, kuka voittaa eniten? SM-liigan ja suomalaisen verkkopalvelu CasCardin toimesta kerätään nyt varoja junioritoimintaan.

Junior Playoffsissa taistelu voitosta käydään hiirimatolla, ei jäällä. Fanit voivat osoittaa tukensa liittymällä CasCardiin ja valitsemalla kannattamansa seuran. Ilman toimivaa junioritoimintaa emme voi tulevaisuudessa odottaa menestystä isompienkaan poikien peleissä. Jokaisesta liittyneestä HPK-käyttäjästä annetaan lyhentämättömänä yksi euro (1 €) HPK:n junioritoiminnan kehittämiseen.

CasCard on tavallista reilumpi verkkopalvelu, jonka tehtävänä on auttaa sinua löytämään parempia vinkkejä ja tarjouksia aiheista jotka sinua kiinnostavat. CasCardin käyttö on ilmaista, ja itse asiassa palkitsevaa: voit saada pieniä palkkioita rahana. Päätät itse minkä verran ja mistä aiheesta tarjouksia saat.

Lue lisää ja ota osaa osoitteessa www.cascard.com/hpk.

HPK Juniorijääkiekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti