torstai 28. lokakuuta 2010

Nuori Urheilee -kirjallisuutta


Hei lasten vanhemmat, ohjaajat ja valmentajat!

VK-Kustannus ja Suomen Valmentajat ry ovat julkaisseet kaksi loistavaa uutuuskirjaa. Jääkiekkoliitto ja Nuori Suomi suosittelee kirjoja lasten ja nuorten vanhemmille, ohjaajille ja valmentajille.

Nuoren urheilija ravitsemusopas (Olli Ilander) auttaa ohjaamaan lapsia ja nuoria terveisiin elämän tapoihin ja antaa hyvät eväät aikuisuuteen ja pitkäjänteiselle urheilu-uralle. Kirja on täynnä konkreettista ruokatietoa, joka on hyödyllistä aivan kaikille hyvästä syömisestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille ikään ja liikuntaharrastukseen katsomatta.

Lasten ja nuorten urheiluvalmennuksen perusteet (Harri. H.Haatainen ym) kirjan on kirjoittanut laaja suomalaisen urheiluvalmennuksen asiantuntijajoukko. Mukana ovat asiantuntijat lasten ja nuorten urheiluvalmennuksen eri osa-alueilta sekä 14 lajiliiton asiantuntijan näkemykset oman lajinsa nuorten valmennuksen nykytilasta ja kehittämiskohteista. Jääkiekosta Jukka Lamminaho jääkiekkoliitton koulutuspäällikkä ja Ari Piispanen Jääkiekkoliiton kehityspäällikkö.

Kirjoihin pääset tutustumaan oheisista liitetiedostoista tai seuran kotisivujen kautta klikkaamalla kuvaa "Tietoa lasten ravinnosta ja valmennuksesta". Tilaamalla kirjoja osoitteesta  http://www.vk-kustannus.com/vk-kustannus/tietoa_lasten_ja_nuorten_ravitse/   tuet seuran junioritoimintaa.

Tarjous on tarkoitettu niin yksittäisten valmentajien kuin vanhempienkin halutessaan hyödynnetäväksi.

Terveisin HPK Juniorijääkiekko ja VK-Kustannus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti